Forum integracyjno-informacyjne Doradcy
Oto nasze ustalenie co do dyżurów sprzątania:
03.04 - Grzesiek, Agata, Sylwia, Marzena,
12.04 - Grzesiek, Asia J., Ania, Kamila,
19.04 - Elwira, Daniel, Ela, Agnieszka,
26.04 - Asia F., Marta, Agnieszka, Kamila
ZASADY:
1. Jeżeli komuś nie pasuje termin, niech zamieni się z kimś na inny termin i da mi znać (zamienie beda uwzglednaine na liście),
2. Po każdym sprzątaniu jedna osba musi sprawdzić czy wszystko zostało zrobione i odłożone na miejsce, a następnie podpisać listę, domyslnie jest to pierwsza osoba z napisanej przez mnie listy, ale jak ktoś znajdzie sobie kogos w grupie na zastępstwo nie mam nic przeciwko (zmienie wtedy kolejnosc na liscie )
3. Ponieważ robimy to pierwszy raz, wskazane byłoby że by ktoś napisał po każdym sprzątaniu swoje spostrzerzenia, "jak coś zrobić żeby się nie narobić", ewentualnie co zmienic, pomoże to innym
Witamy (Daniel i ja), zapisalismy sie z Danielem na jutro na warsztaty PR, ktore zaczynaja sie po 18 i nie bedziemy mogli przyjsc na sprzatanie. Moglby sie ktos z nami zamienic??? Kurcze, przepraszamy...
Jej! Piszac to bylam pewna, ze "jutro" oznacza czwartek. To my mamy te warsztaty jutro, czyli w czwartek, o godzinie kolo 17. Z Marta juz sie umowilismy to moze jeszcze Kamila by sie zgodzila...
Rozumiem, że chodzi o zamiane terminów to z Kamilą już poroponuj bezpośrednia na tel komórkowy- numer znajduje się w dziale "dane personalne" jeżeli nie masz go w kom
Uaktualniona lista dyżurów:
03.04 - Grzesiek, Agata, Sylwia, Marzena, Kamila
12.04 - (Grzesiek), Asia J., Ania, Kamila,
19.04 - Elwira, Agnieszka, Marta,
26.04 - Asia F., Agnieszka, Daniel, Ela,
Do grupy, która będzie sprzątać 26.04 ponieważ to jest ostanie nasze sprzątanie postarajcie się to zrobić jak najdokładniej
a napewno !! umyjcie okno w kuchni !! (ja zrobiłem to jedynie od zewnątrz)
a tak po za tym to ostanie rady:
1. wszystkie środki do mycia są pod zlewem tak jak i worki na śmieci,
2. nie podłączajcie odkurzacza o gniazdka (na korytarzu) najbiżej drzwi wejściowych bo prawdopodobnie wysadza korki,
3. pamiętajcie o podlaniu kwiatków,
4. przed podpisaniem karty sprawdzcie czy wszystko z tych żółtych kartek na ścianach wiszących jest zrobione,
5. klucze od krat są w mały pudełeczku, w biurku w środkowym pokoju, dopasowywać je trzeba torchę na intuicje ale wierze w Was,
Powodzenia !!!